Olaplex behandling Lycka Frisor

Olaplex är en revolutionerande behandling som återställer hårets ursprungliga kvalitet och stärker upp hårets bindningar. Håret blir starkare och upplevs friskare med mer lyster.

Det gör underverk för dig med skadat eller slitet hår. Vi rekommenderar Olaplex vid färgning.

Olaplex med enkel 3 stegs process

Med enkel 3 stegs process arbetar produkterna på molekylär nivå att leta upp bindningar som brutits isär efter att ha utsatts för kemisk slitage som exempelvis värme från fön eller plattång.

Nr 1 & nr 2 är mycket koncentrerade produkter som används av och hos frisörer vid färgning och blekning. Nr 1 lagar hårets svavelbindningar och påbörjar processen att reparera håret i samband med att håret färgas, slingas eller tonas. 

Nr 2 är en efterbehandling där processen att återbygga och reparera eventuellt resterande brutna bindningar och skapar ett starkt, glansigt och hälsosamt hår.

Priser på behandlingar med Olaplex

Nr 3 köper du med dig hem från salongen. Med denna behandling håller du hårets bindningar i bra skick mellan dina besök hos frisören. Brytningar minskar, texturen blir bättre och håret ser bättre ut. Ett måste i badrummet enligt många.

Läs mer om Olaplex produkter som du kan köpa från vår salong.

Olaplex är miljöcertifierat

Olaplex är miljöcertifierat och fri silikoner, sulfater, DEA och aldehyder. Produkterna är 100% vegansk, och varesig produkten eller ingredienser som används för produkten är inte testad på djur.