Frisörerna Jannike och Jeanette på Lycka i Göteborg

Våra erfarna frisörer hjälper dig varesig du vill klippa topparna eller byta frisyr. Vi ger dig förslag på passande frisyr och är lyhörd för dina önskemål. Vi hjälper dig att få den frisyr och hårfärg du önskar.

Klippning

Besöket startar med en konsultation, du får en ger en skön shamponering och behandlingen avslutas med en styling.

Färg

Med färg och folieslingor  kan man framhäva frisyren med olika färger och effekter och skapa något unikt just för dig.

Från mörk till blond…

Från mörk till blond krävs tålamod. Beroende på utgångsläget kan det krävas flera behandlingar. På ett helt ofärgat hår räcker en behandling, men behandlingen kräver tid och mer produkter vilket påverkar priset.

Vi rekommenderar Olaplex i behandlingen. Ibland är det till och med en förutsättning.

För hår som tidigare är färgat exempelvis brunt, kan det krävas en avfärgning först.

Slå gärna en signal eller kom in för ett samtal innan bokning, för rätt tidsuppskattning och prisangivelse för just ditt behov.

Balayage

Ordet kommer från det franska verbet balayer som betyder måla. Detta är en färgteknik där håret målas med fri hand av våra skickliga frisörer. Med denna teknik skapas läckra skiftningar eller slingor.

Färg appliceras på längderna och topparna medan hårfästet i stort sätt lämnas orört. Effekterna blir fantastiska och skiftningarna mjuka för ett naturligt utseende.

Ditt hår blir till en kanvas med en personligt anpassat resultat.

Balayage passar i princip med vilken frisyr som helst.

Välkommen in, eller slå en signal, om du vill bolla idéer vad som kan passa just dig. Tidsåtgång för balayage behandling varierar, vilket också gör att ett samtal innan bokning är bra för rätt tidsuppskattning och prisangivelse.