Kevin Murphy Produkter Lycka Frisör Göteborg

Få har undgått de härliga pastellfärgade förpackningarna från KEVIN.MURPHY. Det är inte bara det yttre som lockar. Dessa lyxiga hårprodukter är inte bara snygga utan gör undervärk för ditt hår. Inte undra på att det australiensiska märket har blivit en storsäljare världen över.

”The lack of products that performed as I needed them to perform on a shoot forced me to go beyond conventional hair products and look into the advancements being made with skincare. I wanted to create a range that in the hands of a stylist would change the characteristics of the hair and also take hair trends in new directions.”

– Kevin Murphy

Kevin Murphy, Lycka Frisör & Butik

Historien bakom framgången

Mannen bakom varumärket är Kevin Murphy. Den australiensiska stylisten vars kreationer synts på alla stora magasins omslag. Efter att ha varit på kända Vidal Sassoon i London återvände han till Australien och har blivit en av världens mest eftertraktade och högaktade hårstylister.

Avsaknaden av hårvårdsprodukter som uppfyllde Kevin Murphys behov fick honom att ta steget att utforska vad som behövdes för att skapa en produkt som uppfyllde hans krav. Han inspirerades av produkter som används för framställande av hudvårdsprodukter och KEVIN.MURPHYs produkter är så pass skonsamma att de även kan användas direkt på huden.

Alla produkter är fria från sulfater och parabener.

Miljömedvetet val

KEVIN.MURPHY är måna om miljön, vilket gör oss extra glada och stolta över att jobba med det. Alla förpackningar kommer tillverkas av återvunnen plast från haven, vilket kommer börja distribueras ut global till salonger i mitten av 2019.

PETA

PETA, världens största djurrättsorganisation, står också bakom varumärket och rekommenderar det till sina anhängare. KEVIN.MURPHY utför inga djurtester och undviker användandet av alla ingredienser som skadar djur och natur.

Kevin Murphy Produkter Göteborg